Hodanje u vrtoglavim potpeticama po zaleđenom asfaltu mogu si priuštiti samo najhrabrije i najodvažnije ljubiteljice omiljenog ženskog fetiša. Da je jedna od takvih dokazala je najvrckavija plavuša domaćih kazališnih dasaka Mila Elegović u krzenim čizmicama čija potpetica broji vrtoglavih 12 centimetara

'Čisto ludilo' komedija je uvrštena u Guinessovu knjigu rekorda kao predstava s najdužim neprekinutim igranjem na svijetu. Po prvi puta premijerno je izvedena i u kazalištu 'Gavella', a jednu od uloga u predstavi ispunjenoj iskričavim humorom igra najvrckavija plavuša domaćih kazališnih dasaka Mila Elegović.

>>3 modela štikli za kojima se još uvijek diže prašina

S jednakom spretnošću kojom skakuće u štiklama, obaveznim dijelom koreografije u novoj predstavi, Mila je zakoračila na hladnu subotnju špicu.

U užurbanom prolasku kroz skliske ulice s vrećicama u ruci odala je svoju strast prema šopingu, dok su upečatljive crne čizmice odale pravu strastvenu obožavateljicu vrtoglave obuće.

Potpetica od 12 centimetara i krzneni detalj opisuju model izrađen od brušene kože iz zimske kolekcije poznatog brenda Pura Lopez. Mila je uz nove ljubimice kombinirala jednostavan crni kaput i traperice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju