Četrdesetogodišnja Claudia Schiffer upustila se u još jedan fotosession i ponosno pokazala prirodno tijelo. Njezine golišave i neretuširane fotografije ostavljaju bez daha

Iako je Claudia Schiffer trenutno više super mama nego super model ipak je uspjela izdvojiti vrijeme za još jedan fotosession.

Pozirajući oskudno odjevena, seksi Njemica je dokazala kako se još uvijek može pohvaliti nevjerojatnom figurom kojom je žarila i palila modnim pistama osamdesetih godina.

Potpuno prirodne i neretuširane fotografije koje je radio poznati fotograf Mario Testino naglasile su istinsku ljepotu ove četrdesetogodišnje manekenke koja je prije nepuna četiri mjeseca rodila treće dijete, prekrasnu kćerkicu Cosima Violet.

>> Claudia Schiffer: Najsjanija u modnom sazviježđu

>> Claudia Schiffer po treći puta majka

Atraktivna ljepotica je izjavila kako se u četrdesetoj osjeća puno bolje i zdravije nego kada je bila na vrhuncu karijere te da je tek sada naučila čuvati svoju ljepoti i svakodnevno ulagati u nju, ali što je najvažnije bez botoksa i plastičnih operacija.

'Botoks je otrov koji se ubrizgava u tijelo i nitko ne zna kakav će dugoročni efekt imati na zdravlje. Puno se više bojim toga nego bora i starenja', izjavila je Claudia.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju