Ukras kojem se sve više poklanja pažnje i koji postaje ogledalo nečijeg stila su nokti na kojima se nosi sve od šljokica, obrnute manikure, zlatnih premaza pa do minijaturnih slika. Posljednji oblik ukrašavanja noktiju koji će zadovoljiti sve ljubiteljice ove umjetnosti je efekt perja i krzna

Ukrašavanje noktiju postaje sve veći trend kojeg su poklonice brojne dame iz svijeta showbussinesa. Posljednji od trendova koji je kao idealan za ove hladne zimske dane, a koji je za dan vjenčanja kao poseban ures odabrala i glumica Blake Lively je manikura s efektom perja i krzna.

>>'Obrnuta' manikura kojoj nije odoljela niti Jennifer Lopez

Popularna manikura sada je dostupna i za kućnu radinost. Poznati brand Nails Inc. upotpunio je svoju proslavljenu kožnu manikuru kompletom 'Bling it on Feathers' koji ima efekt perja.

Mekana površina na noktima postiže se jednostavno uz običan lak i čestice koje imitiraju krzno

>>U 4 koraka do savršenih noktiju

Osim perja, novost je i krznena tekstura na noktima,koja je idealna za ove hladne dane. Ova atraktivna manikura jednostavna je za izraditi,a jednodnevni rok trajanja  svjedoči kako je namijenjena samo za posebne prilike

Brand Makeup Academy nudi sve potrebne sastojke za mekanu površinu na noktima. Okrugle kutijice ispunjene mat prahom koji je dostupan u pet nijansi i koji se posipa na netom apliciran lak za nokte prodaje se po cijeni od 20 kuna.

Tutorial za ovu zabavnu manikuru možete pogledati u kratkom videu i sami napraviti krzneni ures na noktima.
 
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju