Cvjetna inačica parfema 'A Scent by Issey Miyake' zavađa laganim mirisom jasmina i božura, lagano prizivajući svježu i tako posebnu notu karakterističnu za njegovu prvotnu zeleno-resku verziju

Parfemi japanskog dizajnera Issey Miyakeja uvijek su odisali minimalizmom i uvijek prepoznatljivom čistoćom. Vatra, voda ili pak oblak njegove su inspiracije i mirisne posvete koje je pomoću najrazličitijih i najbogatijih mirisnih nota.

Njegova posljednja mirisna priča upućena je zraku, svježem poput onog s japanskih planina.

U prvoj verziji 'A Scent by Issey Miyake' dominirali su reski citrusi te zumbul i galbanum koji su parfemu dali balzamičan i blag trag. Taj se poseban trag prepoznaje i u novoj, cvjetnoj verziji obogaćenoj nježnim božurom, senzualnim jasminom i nepogrešivim ylang-ylangom. Prozračan i nježan, kao stvoren je za sve mazne djevojke i dame.

U jednostavnoj staklenoj bočici ravnih linija otvoreno pokazuje tekućinu boje breskve koja će raznježiti svaku žensku dušu i istovremeno zaintrigirati svakog muškarca dotaknutog mirisnom ljepotom cvjetnog Issey Miyakea.

Želite li osvojiti jedan od pet parfema 'A Scent by Issey Miyake Florale' potrebno je navesti barem jedan cvijet u njemu sadržan. 

Parfem 'A Scent by Issey Miyake' dobile su Valentina Juraković, Nadica Bužić, Jadranka Gedini, Elena Perković i Helena Talan. Čestitke dobitnicama, a ostalima više sreće drugi puta!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju