U sklopu kampanje tvrtke P&G i dm-a 'Jednostavno je biti posebna!' za bilo koja tri proizvoda Pantene kupljena u dm-u dobit ćete fashion rokovnik ELFS

Uz beauty-eksperte kao što su tvrtka P&G s proizvodima za njegu kose Pantene Pro-V i lanac drogerija dm u Hrvatskoj, jednostavno je istaknuti se u masi te biti posebna, drugačija, a istovremeno svoja.

Kosa je važna jer lijepa, njegovana, sjajna kosa mnogo govori o vama, a nerijetko i umjesto vas.

Širokom paletom proizvoda za njegu kose Pantene Pro-V moguće je postići da vaša kosa izgleda njegovano, lijepo, zdravo i zavodljivo, ma kakve god vrste i kvalitete ona bila.

Nakon sedam godina istraživanja prilikom kojeg su korištene inovativne NASA-ine tehnologije Pantene Pro-V je, na temelju saznanja o različitim reakcijama različitih vlakana na različite sastojke, prvi u svijetu lansirao sustav za njegu kose u potpunosti prilagođen različitim tipovima kose, odnosno kolekcije s posebno prilagođenim formulama za dugoročno zdrav izgled kose.

Tako su tri nove Panteneove kolekcije za njegu kose namijenjene trima specifičnima tipovima kose: tankoj, normalnoj i gustoj, te obojenoj kosi. Kako biste uistinu potpuno iskočile iz mase, pobrinuo se i modni dvojac ELFS koji je za sve 'jednostavno posebne' dame dizajnirao i poseban rokovnik.

ELFS-rokovnik do 31. siječnja čeka na blagajni sve koji se u dm-ovim poslovnicama u Hrvatskoj odluče kupiti bilo koja tri Panteneova proizvoda za njegu kose.

Budite posebne uz njegovanu i lijepu kosu, a sve važne stvari koje planirate ili su vam se dogodile zapišite u svoj fashion ELFS-rokovnik.

Darujemo 3 poklon paketa

Želite li osvojiti jedan od 3 poklon paket:a koji sadrži Intensive Repair Pantene PRO-V šampon, Pantene PRO-V dvominutnu Intensive Repair masku te Elfs rokovnik potrebno je točno odgovoriti na naše nagradno pitanje i imati malo sreće.

Pitanje glasi - Koji će vam beauty – eksperti pomoći da izgledate posebno?. Odgovor sa svojim podacima pošaljite na našu adresu zadovoljna@novatv.hr do četvrtka, 31. siječnja kada ćemo objaviti dobitnike.

Točan odgovor glasi: dm, P&G i Pantene Pro-V, a dobitnice su Barbara Petrović, Josipa Slatina i Zlata Slamić. Čestitamo, a ostalima želimo više sreće u sljedećoj igri darivanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju