Žene i slatkiši u skladnoj vezi žive u svako godišnje doba, svakog dana u tjednu i neovisno o raspoloženju. Kada se ona pretoči u parfem zahvaljujući prestižnom imenu Prada, nastaje 'Candy', senzualna mirisna karamela koja će razveseliti sve one koji se nađu u njezinom mirisnom oblačiću. To možete lako biti i vi

Parfem 'Candy' brenda koji je na talijanskom modnom Olimpu zauzeo vodeće mjesto u 'kategoriji' minimalizma možda nije tipičan Pradin miris, ali je sigurno najvedrije mirisno izdanje ovog renomiranog brenda.

Slika zavodljive plavuše crvenih usana na kutiji iskričavo ružičaste boje već izdvaja ovaj parfemski slatkiš od ostalih mirisa s Pradinim potpisom, baš kao i bočica cilindričnog oblika sa zlatni utisnutim slovima na ružičastoj trakici.

Uz karamelu u bazi parfema te vaniliju kao srce parfema, ovaj senzualni oblačić već s prvim potiskom pumpice najavljuju mošus i benzoin koji svojim toplim akordima podsjeća na vaniliju.

Promands daruje čitateljice portala Zadovoljna.hr Ninu Levak, Maju Koški, Koraljku Puran, Anitu Štivičić i Biljanu Đurić s EDT 'Candy'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju