Egipatska depilacija trenutno je vrlo popularan način uklanjanja dlačica koji prakticira sve više žena. Inovatorica Dijana Ćuzela Hrvatskoj je predstavila prirodnu šećernu pastu 'Cleopatra' obogaćenu nevenom i aloa verom koja se vrlo jednostavno može primjenjivati i kod kuće. Mi vas darujemo s jednim od proizvoda iz linije Cleopatra

Egipatska depilacija postala je vrlo popularna, a zahvaljujući mladoj inovatorici Dijani Ćuzela sada ju možete i sami prakticirati kod kuće. Za inovaciju na području kozmetike i medicine mlada je Riječanka osvojila Zlatnu medalju stručnog ocjenjivačkog suda i posebnu nagradu Ruske Federacije, a njezini proizvodi oduševili su i brojne žene koje su isprobal i same počele koristiti ove proizvode.

Riječ je o pasti obogaćenoj sastojcima koji istovremeno njeguju vašu kožu. Iako je bol subjektivan osjećaj, iskustvo pokazuje da je egipatska depilacija manje neugodna i manje bolna od klasične depilacije voskom.

Cleopatra šećerna pasta za egipatsku depilaciju je 100 posto prirodni, domaći proizvod, na bazi šećera, limuna, ekstrakta nevena i aloe vere. Ne sadrži kemikalije, ljepila, umjetne boje ni mirise te je pogodna za sve tipove kože.

Zbog svog jedinstvenog sastava i načina uporabe ne iritira kožu te se preporuča svima, a posebno osobama s proširenim venama i osobama sklonim pucanju kapilara.

Neven: Štiti, njeguje, omekšava te vlaži i tonizira sve tipove kože. Smiruje iritacije i crvenilo na koži.

Aloe Vera: prodire do najdubljeg sloja kože te ga izvrsno hrani, vlaži i pomlađuje. Sadrži 240 hranjivih i ljekovitih sastojaka te je izvanredna za suhu, beživotnu, osjetljivu i oštećenu kožu.

>> 5 najčešćih pitanja o egipatskoj depilaciji

>> Isprobajte egipatsku depilaciju kod kuće

Zadovoljna.hr
i Cleopatra daruju tri čitateljice s prirodnom šećernom pastom. Sve što trebate učiniti je odgovoriti točno na pitanje: Tko je inovatorica 100 posto prirodne šećerne paste za egipatsku depilaciju Cleopatra?

Dobitnice šećerne paste su Ines Rebrina, Sandra Kovač i Željka Josipović.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju