Blagdansko raspoloženje polako, ali sigurno kuca na vrata, dobro poznate pjesme koje vas podsjećaju na najljepše razdoblje u godini već se vrte na radiju, a po mislima sigurno prevrćete darove kojima ćete razveseliti obitelj i prijatelje. Mi vas pozivamo da s nama uživate u blagdanskoj atmosferi i posegnete za darovima koje smo vam zapakirali ispod naše zadovoljne jelke. Uživajte u novom krugu darivanja!

Ušli smo u najblještaviji mjesec u godini tijekom kojeg ćemo uživati u pripremanju delicija, kolačića, šopingu, darivanju i nazdravljanju u krugu prijatelja i obitelji.

Portal Zadovoljna.hr na svojim će vam stranicama uz savjete za blagdanski make-up, brzinske trikove koji će vas suziti kako bi uskočile u omiljenu haljinu te recepte za ukusne poslastice koje su jednostavne za pripremu, razveseliti i hrpom darova.

Budite s nama i dopustite da vam Zadovoljna.hr prigodnim darovima kažemo hvala za vašu vjernost!

>> Dobitnici blagdanskih nagrada na Zadovoljna.hr su...

>> Knjiga je naljljepši blagdanski dar!

>> U šarenom omotu očekuje vas savršena njega za lice!

>> Uživajte u medenim darovima za zimsku njegu

>> SJart Jewlery: Srebrni nakit s unikatnim potpisom

>> Revolucionarni proizvod za vašu kožu

>> Budite glamurozne poput pariških noći

>> Darovi za blagdanska slavlja!

>> Morate isprobati! Neodoljivi proizvodi za njegu kose

>> Paket za idealne mirisne blagdane u dvoje

Darovima se najviše raduju najmlađi pa ćemo baš njih, a i sve vas koji uživate u bajkama i pričama koje nas vraćaju u djetinjstvo nagraditi na kraju ove godine.

Pinokijeve pustolovine
Pinokio je lutak koji govori i hoda i, da svar bude još zanimljivija, svojeglav je. Ali da bi ostvario svoju želju da postane pravi dječak, mora još jako puno toga učiniti. Pridružite mu se u njegovim pustolovinama i pomognite mu da se kloni nevolja!

Pinokio je dječji klasik koji je nebrojeno puta bio nadahnuće za filmove, crtiće, stripove. Nnajnovijem izdanju britanske izdavačke kuće Carlton originalno novo ruho dali su dvojica sjajnih domaćih ilustratora - Zdenko Bašić i Manuel Šumberac. Hrvatsko izdanje obje knjige potpisuje nakladnička kuća Planetopija. Zavirite u još jednu čarobnu i začudnu obradu dječjih klasika koja svojim orginalnim dizajnom podjednako oduševljava i velike i male čitatelje. Poziv je upućen svima – dođite i otkrijte kako je Đepeto oživio Pinokija u pop-up radionici, otvorite vodič za lutkarsko kazalište kako biste upoznali Pinokijeve prijatelje, okrenite kolo da bi ste vidjeli što je Ribar ulovio i divite se Pinokijevoj transformaciji u pravog dječaka.

Zvukovi prošlosti: Vitezovi
Knijiga koja svira trodimenzionalni je prikaz srednjovjekovnog života zajedno s očaravajućim zvukovima koji se javljaju na svakoj stranici, vodi vas na uzbudljivo putovanje u romantično i burno doba vitezova!

Susrest ćete hrabre vitezove i njihove snažne konje, ljupke dame, vrckavu dvorsku ludu i mnoge druge. Odgovarajući zvukovi i 3-D prizori vjerno će vam dočarati drevno ozračje. Stanite licem u lice s konjanicima na bojnom polju, uživajte u veličanstvenim gozbama i pridružite se bučnoj gomili na viteškim turnirima. Jeste li spremni istraživati? Svijet povijesti vas čeka!

Slikovnice su dobili Andrea Stanić, Sandi Zlojo, Sanja Botušić i Adriana Cvitkušić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju