Jedan od najpoznatijih svjetskih nogometaša David Beckham i popularan švedski brend odjeće H&M najavili su suradnju u kojoj će Beckham predstaviti vlastitu liniju odjeće

David Beckham će se okušati u Victorijinoj specijalnosti te u suradnji sa švedskim modnim gigantom H&M-om napraviti svoju liniju za muškarce koja će njegovim fanovima biti dostupna diljem svijeta.

Dugogodišnja suradnja s brandom H&M omogućit će Beckhamu proizvodnju i ekskluzivnu prodaju njegove linije odjeće 'David Beckham' u oko 1800 trgovina u 40 gradova diljem svijeta.

Ovo je tek početak suradnje jer se poznati sportaš obvezao sezonski predstavljati nove proizvode. Prva kolekcija usklađena je s danom zaljubljenih, pa se u trgovinama očekuje 2. veljače.

'Posljednjih godinu dana razvijam svoju kolekciju odjeće s timom i jako sam zadovoljan onim što smo do sad dizajnirali i proizveli', rekao je popularni nogometaš.

>> Seksi David Beckham ima najružniju bradu!

>> David i Victoria: Seks u liftu s mirisom parfema

'Posljednja kockica u slagalici bio je partner koji već ima viziju i kapacitet za distribuciju naših proizvoda diljem svijeta. U H&M-u smo našli idealnog suradnika za napredak, a ja sam uzbuđen i jedva čekam pokazati što smo pripremili kupcima u veljači', dodao je poznati nogometaš. (Agencija VLM)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju