Prva asocijacija na Brazil osim raskošnog karnevala na kojemu prevladavaju ljepotice čvrstog tijela je Gisele, trenutno najplaćenija manekenka te najslavnija Brazilka vretenastog i poželjnog tijela. No, da u ovom južnoameričkom izvozniku ljepote ne prevladavaju samo žene savršenih proporcija uvjerio nas je prvi izbor za miss bujnih proporcija

Missica Barbara Monteiro nema puno sličnosti s Gisele Bundchen. Dok je najpoznatija brazilska manekenka svoju titulu najbolje plaćenog modela stekla mudrim odabirom kampanja, ali prije svega ubojitim tijelom, punašna Barbara svoju je poziciju u svijetu ljepote osigurala kao prva brazilska 'XL miss'.

>> Izabrana debeljuca koja će poticati strasti za Valentinovo

>> Zanosne bucke osvojile i Talijane

Brazilskim plažama sve više dominiraju XL veličine kupaćih kostima

Iako cijeli svijet slavi Brazil kao domovinu vretenastih i čvrstih tijela oblikovanih sambom, istina je da se potreba za velikim konfekcijskim brojevima u toj zemlji karnevala iz godine u povećava.

To je uvidjela i dizajnerica kupaćih kostima Clarice Rebelatto koja je pokrenula liniju kupaćih kostima 'Lehona' prilagođenu ženama bujnijeg poprsja i šireg obujma struka.

Upravo su u njima kandidatkinje prošetale na prvom izboru za 'XL miss' u Sao Paolu gdje su minijaturni bikiniji kao i Giseline sljedbenice bili potpuno nezanimljivi i nepoželjni.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju