Najveća europska obiteljska kompanija Deichmann predstavlja široku ponudu trendi obuće i modnih dodataka za aktualnu 'hladnu' sezonu po 'vrućim' cijenama.

Što nositi i kako da obuća savršeno nadopunjava naš dnevni i večernji stil, pitanje je s kojim se susrećemo na završetku ljetnih mjeseci ili prilikom promjene trendova. Deichmann se i ove godine pobrinuo da vam je na jednom mjestu dostupna obuća po najnovijim modnim trendovima.

Šarene i udobne sportske tenisice nepogrešiv su dodatak svake ležerne i elegantne garderobe dama koje prate trendove te koje se ni u sportskim tenisicama ne žele odreći nekoliko centimetara visine. Zato u vašem omiljenom Deichmann dućanu nećete moći odoljeti trendi sportskim tenisicama sa skrivenom petom. Za elegantan i udoban korak Deichmann se pobrinuo s trendi niskim gležnjačama i 'loafer' mokasinama.

Grunge je postavio nove snažne modne trendove. Kožne motorističke cipele i čizme na vezanje upotpunjuju svaki buntovnički stil, koji je nakon devedesetih godina ponovo zaživio na modnim ulicama.

Elegantna obuća je vječna! Dolaze sve hladnije vrijeme no Deichmann se pobrinuo da se moderne dame ne moraju odreći vrtoglavih peta sa svojom bogatom ponudom prekrasnih salonki, gležnjača i čizmi, dostupnih u širokoj paleti boja od crne, crvene, plave, ružičaste do srebrne za nezaboravne provode tijekom praznika.

Ukoliko se ipak odlučite za neutralne tonove obuće, tu su modni dodaci koji će svojim zaigranim bojama unijeti život u svaku kombinaciju. Tako dodaci poput šarenih čarapa, dokoljenica, šalova, trendi torbi i kapa postaju neizostavan dio svake garderobe.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju