S odlaskom 2011. modni i lifestyle magazini zaključili su staru te nastavili utrku u novoj godini. Za naslovnice novih izdanja 'osigurali' su poznata lica koja će im osigurati prodaju te pružiti zanimljive priče. Tako se Harper's Bazaar odlučio veljaču ukrasiti glumicom Demi Moore koja je iskreno progovorila o svom najvećem strahu te otkrila razlog mršavosti

Glumica koja 2011. neće pamtiti kao dobru godinu svoje je strahove podijelila s obožavateljima i čitateljima magazina Harper's Bazaar.

U prošloj godini Demi Moore se raspao treći brak s 15 godina mlađim suprugom Ashtonom Kutcherom koji je priznao nevjeru. Razočarana i posramljena završila je ljubavnu priču koja je trajala šest godina.

Nakom mjeseci tuge, nevjerice te suočavanju s razočarenjem koje joj je pripremio čovjek kojem je beskrajno vjerovala Demi je otvoreno priznala kako je njezin najveći strah taj da se boji kako nije vrijedna ljubavi.

Glumica koja je navršila 49 godina to je priznala u razgovoru za magazin Harper's Bazaar. 'Bojala sam se da će me ljubav ostaviti, no sada sam u strahu da se više neću moći prepustiti i dati sve od sebe u ljubavi', rekla je te dodala kako se boji da će na kraju života shvatiti da nije vrijedna prave ljubavi te da nešto s njom nije u redu.

Demi Moore je progovorila i o svom izgledu te mršavosti koja je uslijedila nakon prekida s Ashtonom.

'Imala sam loš odnos prema svom tijelu, no to se promijenilo i sada razmišljam pozitivno, ne samo o kilogramima koje svi spominju već i o svim promjenama koje se zbog godina događaju s mojim tijelom koje uključuju i težinu', rekla je te dodala kako nije mogla ni zamisliti da bi za nju netko mogao reći kako je ekstremno mršava.

'Ne želim da me doživljavaju kao mršavu te pričaju, ona je premršava, i ne izgleda dobro', priznala je Demi.

Promjene su vidljive i na fotografijama snimljenim za Harper's Bazaar na kojim apozira u haljini Balmain te izazovnom kupaćem kostimu iz Guccijeve nove kolekcije.

>> Nikad mršavija Demi Moore i dalje gubi kilograme

>> Demi Moore ne odustaje od kratkih hlačica

Demi je spremna za nove pobjede, a jedna od njih je i novi projekt, televizijski show 'The Conversation' kojeg je osmislila s prijateljicom Amandaom de Cadenet.

Glumice s A-liste poput Gwyneth Paltrow, Lady Gage i Jane Fonde u showu kojem je Demi producentica progovorit će o izazovima s kojima se suočavaju u svakodnevnom životu. Pred njom je i novi filmski izazov, uloga u filmu 'Lovelace' koji govori o životu porno zvijezde Linde Lovelace, u kojem tumači feministicu Gloriju Steinem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju