Nakon mjesec dana provedenih vježbajući u teretani umirovljenica Katica Modrić iz Zagreba uz pomoć osobnog trenera uspjela je smršaviti 10 kilograma. Nakon prve faze uljepšavanja, uslijedio je čitav niz operacija koji će Katici omogućiti novo tijelo i osmijeh na licu

Na dan kada je trebala napraviti zakazane operacije, Katica se osjećala uzbuđeno i sretno jer će nakon planirane liposukcije grudi, trbuha i bedara, abdominoplastike, korekcije nosa, faceliftinga s liposukcijom vrata i lica i lipofilinga (punjenju bora vlastitim masnim tkivom) u poliklinici Bagatin dobiti tijelo o kojem je oduvijek sanjala.

U postupku se primijenila i hidroliposukcija, najučinkovitija metoda liposukcije. Njome se u operativno područje injicira hidrološka otopina koja sadrži sredstvo za kontrakciju kapilara Ono omogućuje da se smanji usisavanje krvi i aspirira veća količina čistog celulita.

Faceliftingom se smanjuje opuštenost lica i vrata uz odstranjivanje viška kože. Operacija spada u skupinu zahvata pomlađivanja koje osvježava opušteno i umorno lice dajući mu svježiji i vedri izgled.

>> VIDEO: Može li makeover izbrisati ružna sjećanja?

Operacija nosa bila je posljednja u nizu operacija, a nastavak preobrazbe uslijedio je nakon dvadeset dana kada je dobila nakon novih mostova i krunica dobila novi osmijeh.

No, tu ne završava put Katičinog estetskog osvježavanja jer je čeka još jedan krug operativnih zahvata.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju