Prvog dana njujorškog tjedna mode predstavio se španjolski brend 'Desigual' čiju je kolekciju za proljeće/ljeto 2014. dizajnirao slavni francuski dizajner, Christian Lacroix. Kuća poznata po eksploziji boja i različitim isprepletenim uzorcima i motivima, pokazala je nešto 'smireniju', ali i vrlo šik kolekciju

Svjetski mjesec mode kao i svake sezone počinje u New Yorku, uz kojeg se modna parada seli u London, te potom u Milano i Pariz.

Novu kolekciju španjolskog brenda 'Desigual' potpisuje francuski dizajner Christian Lacroix

Prvo poglavlje sedmodnevne modne bajke počelo je veselo s revijom španjolskog brenda 'Desigual', poznatog po šarenilu i otkačenim motivima, pokazao je kolekciju koju je dizajnirao francuski dizajner Christian Lacroix.

>> Adriana Lima: Španjolska modna igra na najljepšoj Brazilki

>> Desigual: Goli po besplatnu odjeću

Njegov se šik utjecaj osjetio na modelima koji su ovoga puta bili koloritom bili nešto 'smireniji', dok je dio kolekcije bio u nježnoj boji bijele kave dok su se neki modeli zaigrali u monokromnoj igri u kojoj će se pronaći one modne igračice koje vole klasičniji izričaj.

Umjesto ozbiljnih lica i strogog hoda uobičajenih za modne revije, 'Desigual' manekenke su maštovitu kolekciju haljina, kombinezona i kratkih hlačica pokazale s osmijehom od uha do uha, šaljući poljupce te gibajući se u ritmu glazbe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju