Jedan od najpopularnijih brandova traperica i casual odjeće Diesel osim po trendi krpicama redovito nas oduševljava originalnim i provokativnim kampanjama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim

Nakon kampanje pod sloganom 'Be stupid' koja je u Velikoj Britaniji podigla toliko prašine da je na kraju agencija Advertising Standard Authority zabranila plakatiranje istih, nova kolekcija za proljeće/ljeto 2012. nije ništa manje upečatljiva, ali na potpuno drugačiji način.

Studijske fotografije potpisuju Mert & Marcus, a tematika pod sloganom 'Portraits for Successful Living' je razigrana i zanimljiva.

>> Zabranjeni Dieselovi 'nemoralni' plakati

>> Diesel još uvijek šokira provokacijama

Za potrebe snimanja australska manekenka Catherine McNeil pozira samo u trapericama. Ljepotica u toplesu stoji u posudi za cvijeće u kojoj je posađena trava, jednom rukom prekriva grudi, dok drugom istovremeno zalijeva travu i traperice.

Na ostalim fotografijama pojavljuju se neobični rekviziti poput velikog jajeta, konopa, cigaretom zapaljene kućice za lutke i velikog robota uz koje poziraju vitke manekenke u neobičnim ulogama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju