Sve vi koje sanjate o savršenim kovrčama koje možete napraviti sami, kod kuće vaši snovi su postali stvarnost. Naime, na tržištu se našao savršen uvijač koji garantira krupne, romantične kovrče u samo 10 sekundi

Gotovo da i ne postoji žena duge, ravne kose koja se barem jednom u životu počastila zavodljivim kovrčama. Iako na tržištu postoje brojna pomagala poput figara, uvijača i viklera učinak bez pomoći stručnjaka nije uvijek najuspješniji.

>> 2 vrste savršenih kovrči bez uvijača i viklera

Osim što postoje opasnosti od spaljivanja vlasi, puno puta takvi pokušaji rezultiraju neželjenim efektom sitnih kovrči koje dvostruko povećavaju volumen kose i u potpunosti promijene prirodni izgled frizure.

No s obzirom da se tehnologija razvija velikom brzinom, na tržištu se već pojavio pametni uvijač koji će razveseliti sve ljubiteljice bujnih frizura kakve nose poznate ljepotice poput Blake Lively, Nicole Kidman te naša Doris Pinčić.

>> 5 kovrčavih frizura za sve tipove kose

Riječ je o 'The Babyliss Perfect Curl' uređaju dugačke ručke i okrugle 'glave' u koji se stavi pramen i on ga doslovno proguta. Pramen se automatski omata oko unutrašnjosti uvijača gdje se nalazi grijana komora i potrebno je samo desetak sekundi da bi se dobio savršen rezultat - besprijekorne, romantične kovrče. Želite li i vi postati ponosna vlasnica čudotvornog uvijača morati ćete izdvojiti oko 1.500 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju