Nove kolekcije donjeg rublja za nadolazeću sezonu laskat će svim ženskim oblinama. Za one koje vole neutralnije nijanse i neupadljive modele, kao i one koji senzualno rublje žele učiniti zvijezdom večeri naći će se kvalitetni i ženstveni modeli svih veličina

Dvije nove kolekcije donjeg rublja za jesen/zimu 2011. modne marke 'Lisca' nazvane 'Selection' i 'Fashion' imaju dva potpuno različita karaktera, ali zajedničko im je nastojanje da ženskom tijelu bude udobno, a da zadovoljstvo koje ono pruža sa svakim nošenjem bude sve slađe.

Fashion
Print stiliziranih ruža čuva ženstvenu romantičnost rublja dok minimalizam diskretnih svjetlucavih vitica naglašava eleganciju, a barokni vez zavodljivu senzualnost.

U nježnim pješčanim tonovima, dubokim crvenim nijansama, smaragdno zelenim čipkama ili karamel pletivu Liscino će rublje za jesen-zimu 2011. biti izuzetno ženstveno i elegantno.

>>FOTO: Kako izgleda donje rublje na ženama zdravih oblina?

>> VIDEO: Najkontroverznija reklama za donje rublje

S body-shape serijom Korina u svestrano nosivoj capuccino boji kolekcija će osigurati potpun izgled za svaku prigodu - funkcionalni grudnjaci za velike veličine i body liner gaćice pobrinut će se za suvremen i zavodljiv retro look svake žene.

Selection
Rublje Lisca Selection će u jesen 2011. biti senzualno i futurističko. Koketira sa štrasom na crnom tilu, koji nježno skriva crvenu boju ljubavi. Prozirnost u crnom ili orijentalno plavom uzmiče pred neobičnim elipsama, kontrasti koketiraju sa stiliziranim animalnim uzorkom diskretne prozirne mrežice.

Prikrivena prozirnost sa senzualnim detaljima veza, metalnim pločicama, štrasom i kristalima Swarovski obilježava ovu kolekciju koja će fatalnu ženu učiniti zvijezdom večeri.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju