Pod kreativnom palicom dizajnera Roberta Severa modni ormar glavnih junaka u novoj sezoni serije 'Larin izbor' prati preokrete u radnji, intrige i zaplete koje s nestrpljenjem iščekujemo

Radnja smještena šest godina kasnije donosi niz promjena u životima glavnih junaka serije 'Larin izbor', a njihova životna odrastanja prate i kostimi, odnosno odjeća. Da svaki lik bude uspješno definiran pobrinuo se modni dizajner Robert Sever kome je nova sezona bila popriličan izazov.

>>Larin izbor je kratko i slatko!

'Kombiniram odjeću od svuda, od high street brandova koji su dostupni svima, do dizajnerskih komada, limitiranih edicija, vintage, second hand dućana pa do buvljaka, koristim apsolutno sve što je moguće', opisuje Sever čiji je omiljeni komad domaće proizvodnje, a riječ je o vjenčanici.

>>Doris Pinčić: Nepogrešiva ljepotica u svakom izdanju

Glamuroznu vjenčanicu s potpisom Matije Vuice scenarij opisuje kao najglamurozniju u svemiru, a ona nas uvodi u novi početak intrigantnog lika Nele kojeg tumači Ecija Ojdanić.

Lik Nele je bio posebno inspirativan u prvoj sezoni tijekom koje je njezin imućan status davao prostora za modno koketiranje i razigranost, a životinjski printovi, uski krojevi kojima je Nela isticala svoje atribute sada su ipak stvar prošlosti.

Lik je sada puno zreliji i ženstveniji pa samim time i odjeća kojom se predstavlja prati novi karakter koji Ecija savršeno opisuje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju