Započeo je još jedan Dreft Fashion Week, modna manifestacija s najdužom tradicijom u Hrvatskoj. Modna priča odvijat će se do 21. svibnja, a ljubitelji mode moći će uživati u kolekcijama domaćih i inozemnih dizajnera za sezonu jesen/zima 2011/12. Na prvoj su večeri pred brojnom publikom svoje kreacije predstavili dizajneri Sanja Jakupec, Aba Tomičić, Ines Zrnc Gregorina i Ivan Midžić te gosti iz Londona Jean Pierre Braganza i Louis De Gama te Maria Escote iz Madrida. Pistom su se prošetale manekenke u bijelim, crnim i sivim haljinama i suknjama te bogatim krznenim detaljima pa već nakon prvog dana možemo zaključiti koji nas trendovi očekuju iduće sezone

Mnogobrojni posjetitelji prve večeri Dreft Fashion Weeka uživali su u revijama Sanje Jakupec iz Mustri čiju je reviju otvorila poznata harfistica Doris Karamatić, dizajnera nakita Ivana Midžića, pobjednice natječaja mladih dizajnera 'Pret a designa' Abe Tomičić, Ines Zrnc Gregorine koja je samo za ovu priliku sama pjevala i snimila pjesmu naziva njezine kolekcije 'Replace', 'Honolulu Black' Marie Escote iz Madrida i 'Positronyx' Jean Pierre Braganze iz Londona.

Iz prvih redova nove trendove za sezonu jesen/zima 2011/12 pratile su Leonarda Boban, Sanja Duggan, Fani Stipković, Lana Banely, Hana Hadžiavdagić, Iva Šulentić, Neven Ciganović, Damir Hoyka, Tihana Zrnić, Ivana Marić, Mladen Burnać, Ićo Sikirić, košarkaši Cedevite: Draper Dontaye i Edwards Corsley, Elizabeta Gojan, Ivana Delač Đolo, Anita Narrany, Neven Ciganović i ostali. Specijalni gost večeri bila je pjevačica grupa Koscheen Sien Evans sa svojim bendom.

>> Iva Balaban ponovno postala manekenka

>> Dreft Fashion Week dovodi dizajnera Lady Gage!

Obavljen je i prvi šoping dizajnerskih krpica u British Fashion Shopu Britanske Ambasade na 1. katu Hypo centra, gdje su svi posjetitelji mogli kupiti odjeću londonskih dizajnera koji gostuju na Dreft Fashion Weeku, a prodaja se nastavlja i za vrijeme trajanja DFWZ.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju