Drew Barrymore osvanula je na naslovnici lifestyle časopisa 'Nylon'. U svom standardnom luckastom izdanju s čitateljima je podijelila detalje o svom privatnom životu, karijeri te o ljubavnim scenama iz nove komedije 'Going the Distance'

Drew Barrymore jedna je od holivudskih glumica koja je bez obzira na uspone i padove u karijeri uspjela ostati prizemna i neopterećena.

Svoju životnu priču podijelila je sa čitateljima lifestyle časopisa 'Nylon' na čijoj je naslovnici osvanula u tipičnom otkačenom 'Barrymore' stilu.

 

Jedno od pitanja o kojem se simpatična Drew raspričala bile su i ljubavne scene iz novog filma 'Going the Distance' u kojem izmjenjuje nježnosti sa svojim bivšim dečkom Justinom Longom.

'U našim ljubavnim scenama bilo je puno iskrenosti. Kada smo snimali kadrove nabijene emocijama, to smo stvarno i prolazili i bilo je fantastično', izjavila je 35 godina stara glumica.

Simpatična Drew karijeru je započela sa samo sedam godina kada je glumila u kultnom filmu 'E.T.', no rana popularnost uzela je danak u njezinom životu koji je bio pun uspona i padova.

Dugo se borila protiv droge i alkohola zbog čega je duže vrijeme nismo mogli vidjeti na filmskim platnima. No uz stručnu pomoć se izvukla te se danas ne srami govoriti o svojim životnim neuspjesima.

Jedino što želim je biti iskrena i otvorena bez lažnih maski

'Nisam savršena, niti sam ikada to i mislila što mi je uvijek davalo neku vrstu slobode. Jedino što želim je biti iskrena i otvorena bez lažnih maski.

U životu sam imala puno promašaja što se odrazilo i na moj posao, no čovjeku ponekad treba poniženje kako bi shvatio što ima i što može izgubiti' kaže Drew.

>> Drew Barrymore: Grudima sam upropastila haljinu

>> Ležerna i seksi Drew Barrymore

Na pitanje o modi i šopingiranju, glumica se nasmijala dodavši kako baš i nema vremena za obilaženje trgovina, ali ako baš mora kupuje u second hand shopovima.

'Ako nekada i odem u kušovinu, onda se obično odlučim za neke jeftinije trgovine. Jedne traperice nosim čak 10 godina!, izjavila je glumica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju