Na premijeri filma 'Going the Distance' pojavila se Drew Barrymore u prilično opuštenom izdanju. Bez glamurozne frizure i haljine sa skupocjenim potpisom prizvala je imidž zlice iz stripa o Batmanu, Harley Quinn

Kao dijete Hollywooda, Drew Barrymore već je odavno postala imuna na sav sjaj i glamur američkog centra filmske industrije. Jedna je od onih koja se nije podvrgnula plastičnoj kirurgiji ne opterećujući se prvim borama i tjelesnim nesavršenostima.

Jednako tako je se ne može vidjeti na revijama poznatih modnih kuća, a iako joj se na crvenom tepihu može dogoditi stilski propust, svojim šarmom uspije ispraviti svaku nesavršenost.

Tako je u Londonu prilikom promocije filma 'Going the Distance' u Londonu ponovno odabrala ležernu haljinu koju je ukrasila običnim crnim remenom.

Izrađena od satena s crveno-crnim pravokutnicima podsjećala je na zlicu iza Batmanovih romana, Harley Quinn.

>> Drew Barrymore zablistala u haljini od 140 kuna

>> Drew Barrymore: 'Već 10 godina nosim iste traperice'

Opuštene kose s valovima od pletenica te vatreno crvenim ružem možda nije izgledala uglađeno onako kako to već jesu holivudske ljepotice, ali je zato zračila ljepotom i šarmom koji većina njih to može samo priželjkivati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju