Glumica Drew Barrymore jedna je od iskrenijih i opuštenijih zvijezda koja će otvoreno priznati svoje modne pogreške, ali i sklonost jeftinoj odjeći. Tako se na crvenom tepihu pojavila u haljini kupljenoj u trgovinu rabljene odjeće za 140 kuna

Plavokosa Drew Barrymore otvoreno je govorila o svojim ovisnostima, propalim vezama, ali i modnim pogreškama. Njezina isprika modnom gigantu 'Gucci' zbog toga što im je upropastila haljinu ne noseći grudnjak mnoge je nasmijala, a strogu modnu kuću pridobila na stranu simpatične Drew.

Naime, kako je sama izjavila, u toj spornoj haljini grudi su joj nenošenja grudnjaka izgledale kao lubenice, zbog čega ljepota toalete nije mogla doći do izražaja.

Na eventu povodom izlaska novog broja časopisa 'Nylon' čiju naslovnicu krasi, glumica je stigla s grudnjakom. Svjetlucava haljina koja zavodljivo otkriva leđa ovom prigodom nije bila Guccijeva, već modne kuće Janine.

Ono što je čini drugačijom od sličnih modnih kombinacija na crvenom tepihu jest da je kupljena u trgovinu rabljeneodjeće za cijenu od 25 dolara (140 kuna).

>> FOTO Drew Barrymore: '10 godina nosim iste traperice'

>> Drew Barrymore: 'Grudima sam upropastila haljinu'

Glumica je tako hrabro dala svoju potvrdu izreke da se stil ne kupuje novcem. On ipak dolazi iznutra, 'podebljan' maštovitim idejama i prije svega osobnošću koje Drew Barrymore ni najmanje ne nedostaje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju