Drugu večer modnog događanja Fashion.hr obilježile su revije Aleksandre Dojčinović i Roberta Severa za HERU, a uz Severinu i Jelenu Veljaču koje su iz prvih redova pratile svoje omiljene dizajnere pažnju publike izazvali su i klinci i klinceze u odjeći i obući Ane Marie Ricov i Juraja Zigmana za Bambi

Najviše zanimanja na dugačkoj pisti ovogodišnjeg Fashion.hr-a druge večeri je probudila kolekcija Aleksandre Dojčinović za proljeće 2012. Reviju je otvorila lijepa Vedrana Linardić, a modeli su prošetali u ženstvenim, mekim i senzualnim kreacijama. Iako Aleksandra nije pokazala velike novitete sigurno je kako će se njezini modeli naći u ormarima mnogih poznatih ljepotica i fashionistica.

Svakako najslađi dio druge večeri bili su mali mankeni i manekenke koji su pistom samouvjereno prošetali u modelima obuće Ane Marie Ricov za Bambi i pokazali cipelice koje će biti apsolutni trend među frajericama i princezama.

Velikim aplauzom publika je podržala i hrabre Zigmanove manekene u kolekcijama koje je modni čarobnjak iz Rijeke napravio za Bambi.

>> Severina: Blistava trudnica u maloj crnoj haljini

>> Vedrana Linardić: Sjajna zvijezda prve večeri Fashion.hr-a

Svoju prvu pret-a-porter kolekciju na Fashion.hr-u pokazao je nadareni Mischel Benoni koji je nakon stečenog iskustva u Parizu i rada u jednoj od najvećih domaćih modnih kompanija odlučio pokrenuti vlastiti brand. Publici se predstavio i dvojac Nikola Barbir i Adela Kliškić, suvereni nasljednici vala nove modne generacije koji su svojom avangardnom kolekcijom oduševili kritiku i pobijedili na platformi za mlade dizajnere Lift, u sklopu sajma mode Fashion.hr Industrija.

Drugu večer zatvorila je revija Roberta Severa. Modeli torba  Hera by Robert Sever izazvali su odobravanja gošća iz prvog reda, posebno Ivane Kindl i Jelene Veljače.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju