Priča o uspjehu plus size modela Denise Bidot izvrstan je predložak za film koji slavi prave žene s raskošnim oblinama, a koja je unatoč određenim predrasudama o savršenom tijelu uspjela u svijetu modelinga. Štoviše, sprema se nositi i nekoliko revija na prestižnom njujorškom tjednu mode


Kada je Denise Bidot imala 18 godina, spakirala je kovčeg i krenula put Los Angelesa u želji da postane glumačka zvijezda.

'Išla sam na audicije no svi su mi govorili: oh, prekrasna si, no bi li mogla smršavati barem deset kilograma?' sa sjetom se prisjeća Denise.

Mlada Denise počela je sumnjati u svoje odluke i izgled. No, iako je mogla krenuti na rigoroznu dijetu i prepustiti se depresiji, odlučila je prilagoditi svoje želje, očekivanja i mogućnosti, te upisati školu za vizažistice.

I baš joj je na jednom takvom poslu gdje se našla u ulozi profesionalne šminkerice upućeno joj je pitanje o kojemu nikada nije sanjala. Fotograf ju je pitao je li ikad razmišljala o modelingu?

Ostalo je kažu, povijest. Ova 26 godina stara ljepotica danas je jedan od najtraženijih plus size modela današnjice, koja je snimala kampanje za poznate robne brendove Levi's, Kohl's, Target Plus, Macy's i slično.

Denise vjeruje da se svaka žena mora zavoljeti iznutra, te će samo tada biti sretna sa svojim tijelom i životom

'Smiješno zaista, ali modeling je san koji nisam znala da imam,' reći će Denise, te dodati 'svi pretpostavljaju da je ovaj posao iznimno površan, ali ja ga obožavam.

Možda postoje razlike između plus size i uobičajenog modelinga, no kad idem na snimanje svi mi uvijek govore kako sam lijepa, pa sam s vremenom i sama počela tako razmišljati o sebi.'

Ova prekrasna Latina ponosna je majka šestogodišnje djevojčice koja joj pomaže da održava svoju raskošnu figuru čvrstom, ali oblom.

'Osjećam se sjajno u svojoj koži. Uvijek trčim za svojom kćeri, a svakoga dana pokušavam hodati barem pola sata. Također, navikla sam domaću pripremljenu hranu koju sama kuham za svoju malu obitelj' reći će Denise.

Na prestižnom modnom tjednu mode u New Yorku koji je upravo u tijeku, Denise Bidot nosila je reviju Chromata, a prošetat će se i u modelima nove plus size linije Serene Williams za HSN.

U našoj fotogaleriji pogledajte zašto je Denise jedna od najtraženijih plus size modela i manekenki današnjice, te zašto je redovito uspoređuju s pop divom Jennifer Lopez. 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju