Najtraženiji modni dodatak ovoga proljeća su zavodljive, guste, mekane i duge trepavice koje u trenutku licu pružaju potrebnu svježinu nakon dugih i hladnih zimskih mjeseci. No osim prirode koja je samo najsretnije nagradila ovim beauty darom duge i gušće trepavice danas je moguće imati i bez nanošenja šminke

Riječ je o ekstenzijama trepavica koje su potpuno bezbolna i sigurna metoda kojom se sintetička trepavica od svilenog poliestera uz pomoć antialergijskog medicinskog ljepila lijepi za prirodnu trepavicu.

Ekstenzije trepavica su sve popularnije jer oči u svakom trenutku izgledaju glamurozno

Jedna ekstenzija se lijepi na jednu trepavicu, a spoj je, ako se pravilno nanese, doista nevidljiv.

>> 10 važnih pravila za korištenje maskare

'Ekstenzije trepavica su sve popularnije među ženama jer oči u svakom trenutku izgledaju glamurozno, čak i kada su bez šminke. Nanošenje traje do dva sata, a vijek trajanja ekstenzija je kao i kod prirodnih trepavica, od tri do pet tjedana', pojašnjava Gordana Turk, vlasnica zadarskog Chic studija.

>> Kako do savršenih obrva 365 dana u godini?

Ekstenzije trepavica nije potrebno posebno održavati, osim češljem kojeg svaka klijentica dobije nakon ugradnje, a maskara je nakon ugradnje ekstenzija trepavica potpuno nepotrebna.

Jedino ograničenje je to da se šminka na očima ne bi trebala uklanjati uljnim preparatima za čišćenje lica jer se na taj način oslabljuju spojevi trepavica.

Ovaj način isticanja trepavica je iznimno popularan među holivudskim zvijezdama, a koriste ih ljepotice poput Nicole Kidman, Gwen Stefani, Lucy Liu, Naomi Campbell i Liz Hurley.

Cijena ekstenzija iznosi 600 kuna, a nadopuniti ih možete već nakon drugog tjedna uz nadoplatu od 200 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju