Mihaela Horvatović krenula je u drugu fazu ekstremnog makeovera u kojoj ju očekuje nekoliko operacija uklanjanja kože i masnoće s trbuha te operacija nosa nakon kojih će pacijentica izgledati kao prije 15 godina

Samohrana majka iz Zaprešića, Mihaela Horvatović prijavila se na ekstremni makeover kako bi svoje opušteno tijelo vratila u prvobitno stanje.

Stigao je dan njezine preobrazbe, a uzbuđena i pomalo prestrašena pacijentica se zaputila prema estetskoj klinici gdje će joj kirurzi napraviti nekoliko estetskih zahvata.

Prije operacije doktor Dinko Baktin je na Mihaeli napravio finalne pretrage , a onda je došlo vrijeme za operaciju. Prvi na redu bio je trbuh gdje će kirurzi odstranit višak kože i masnog tkiva kako bi izgledao kao prije dvije trudnoće.

S obzirom da pacijentica ima dovoljno masnog tkiva za podizanje i oblikovanje grudi neće biti potrebni silikonski implantati, a nakon operacije njezin će dekolte biti isti kao prije 15 godina. Posljednja operacija je funkcionalna i estetska operacija nosa.

>> Samohrana majka na ekstremnom makeoveru

>> 9 trikova uz koje ćete zablistati goli

Operacije su trajale nekoliko sati i prošle su odlično, a jedino što sada Mihaeli preostaje je dvadesetodnevni oporavak nakon kojeg je došlo vrijeme za blistav osmjeh. To će joj omogućiti stomatologinja Branka Milić.

Preobrazba samo što nije završila, a kako će izgledati finalni rezultat tek ćemo doznati.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju