Modni dvojac ELFS povodom desetog rođendana lansirao je prvi hrvatski dizajnerski parfem namijenjen djevojakama i ženama koji se žele osjećati ženstveno i poželjno

'Naša misija je bila da svakom budućom kolekcijom pokušamo predstaviti nešto novo, a ovaj puta povodom jubilarnog desetog rođendana naše modne marke ELFS odlučili smo otići stepenicu dalje i stvorili smo ELFS LOVE parfem.

Napravili smo ovaj iskorak jer miris stvara i povezuje emocije, a to je upravo ono što mi želimo postići ovim parfemom. Nakon dugotrajnog procesa i velikog broja testnih formula, napokon smo dobili ono što smo željeli, a to je seduktivan i ženstven parfem koji je stvoren za LOVE' ističe dizajnerski dvojac ELFS prilikom lansiranja svog prvog parfema.

Nakon dugotrajnog procesa i velikog broja testnih formula, napokon smo dobili ono što smo željeli, a to je seduktivan i ženstven parfem koji je stvoren za LOVE

--ELFS

Kako bi miris istovremeno bio privlačan i djevojkama i ženama te da se istovremeno osjećaju ženstveno i poželjno, odlučili su se za seduktivne note voća, cvijeća i drva.

U gornjim notama parfema se nalazi prozračni neroli, nepredvidljiva gorka naranča i slatkoća maline za flert. Transformacija djevojke u ženu postignuta je tradicionalnim cvjetnim notama za senzualnost, a to su cvijet naranče, intimni jasmin i buket zumbula.

A ideja odlučne žene koja je ravnopravna muškarcu koja pri tome ne gubi na svojoj ženstvenosti postignuta je patchoulijem, opojnim notama meda i reskim cedrovim drvom.

Top note: malina, gorka naranča, neroli

Srednje note: cvijet naranče, absolut jasmina, zumbul, gardenija

Baza: med, patchouli, cedar

Prva prodajna mjesta su: ELFS store Amruševa 4 Zagreb, ELFS showroom Avčinova ulica 10 Ljubljana (Slovenija) i ELFS fb web shop, a uskoro ga možda pronađete i na policama neke od svojih omiljenih parfumerija i drogerija.

Cijena parfema je 300,00 kn, 50 ml

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju