Posljednji nastavak Harryja Pottera uskoro stiže u kina i konačno će nam dati odgovor na pitanje što će se dogoditi s Harryjem, Ronom i Hermionom koja se iz djevojčice pretvorila u mladu ženu i fashionisticu koja je zavela mnoge slavne dizajnere. U novom izdanju magazina Harper's Bazaar pokazala je svoje dvije strane u odjeći s potpisom Yves Saint Laurenta i Emilia Puccija

U razgovoru za izdanje magazina za kolovoz Emma je otkrila kako joj je na satovima glume koje pohađa najteže pokazati ljutnju.

'kada to traže od mene najčešće završim u suzama jer ne znam kako postati ljuta', rekla je glumica koju je proslavila uloga u filmu Harry Potter.

Uz ulogu Hermione Emmu najviše privlači ljubav prema modi, a u mladoj djevojci su svoje zaštitno lice pronašla mnoga slavna dizajnerska imena poput Burberyja.

>> Emma Watson: Zvijezda u vrućim hlačicama

>> Harry Potter pokrao Alexandera McQueena!

Emma se planira nastaviti baviti glumom, no otkriva kako se boji Hollywooda.

'Cjelodnevni rad, brojanje svake kalorije koju stavim u usta i injekcije botoksa u 22-oj godini me užasavaju, a mislim da neću moći stalno razmišljati o tome kako izgledam te postati opsjednuta svojim tojelom', priznala je glumica kojoj je tek 21. godina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju