Novom kolekcijom vjenčanica eNVy room nas vodi u tihi svijet romantične fotografije cijenjenog Šime Eškinje. Nježni modeli su dominantno izrađeni od 3D čipke, a novost je model s hlačama

Nova eNVy room kolekcija vjenčanica, kako kažu dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, ponovno je dominantno izrađena od finih 3D čipki.

Novost je svakako vjenčani model sa čipkanim hlačama. Linija je damska i senzualna s daškom retra, koja priziva eleganciju prošlih vremena u kojima se naglasak stavljao na ljepotu i senzualnost žene.

eNVy room mladenka nježno pokazuje svoje ženstvene strane kroz gola leđa, istaknuti struk i decentni dekolte.

Dizajneri iz eNVy rooma i ovog puta naglašavaju kako su izradili kolekciju čiji će komadi šivani po mjeri imati prodajne cijene u rangu najmova vjenčanica u brojnim salonima vjenčanica.

Boris Pavlin: Haljine koje mogu konkurirati najnježnijoj vjenčanici



Uz prethodnu rezervaciju termina, modeli iz predstavljene kolekcije mogu se pogledati u eNVy room showroomu (Gračec 1, Zagreb), a sve novitete iz eNVy room kreativne radionice pratite na službenoj stranici www.envyroom.com, službenoj Facebook stranici ili na službenom Instagram profilu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju