Na humanitarnom događanju u Los Angelesu Eva Longoria bila je zvijezda večeri za koju je odabrala crnu koktel haljinu kroja koji je na njezinom sićušnom tijelu savršeno 'odglumio' obline

Eva Longoria već dugo nije lice s malih ekrana, talent je usmjerila iza kamere kao producentica TV serije 'Devious Maids'. Osim toga ova politička aktivistica vrijedna je humanitarka koja rado svoje ime posuđuje kako bi pažnju skrenula spram osviješćivanja javnosti na socijalno osjetljive teme.

Eva Longoria za isticanje sićušnog tijela bira mudre krojeve koji imitiraju obline

>>Eva Longoria 007: 'Neboderke' za koje je potrebna dozvola za oružje

Njezina pojava uvijek je mamac za medije kao što je bio slučaj na humanitarnoj večeri u Los Angelesu za koju je odabrala koktel haljinu jednostavnog, ali pametnog kroja koji je njezinoj sićušnoj figuri u trenu podario obline.

Crna haljina čiji je zatvoreni gornji dio naglasio ramena i dekolte otvoren diskretnim patentnim zatvaračem, pažnju je stavila na struk istaknut bočnim prozirnim materijalom. Slijed imitirane figure pješčanog sata nastavio se na bokovima koje je podebljao blagi 'puf' potez.

Kada ne bira dramatične krojeve Eva svoju sitnu građu ističe pametnim koktel haljinama krojeva koji za zadatak imaju istaknuti njezine glavne adute:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju