Eva Longoria provodi dane u Londonu spajajući ugodno s korisnim. Osim što se zabavlja sa svojim prijateljima Victorijom Beckhamom i Gordonom Ramseyem, u britanskoj prijestolnici promovira svoj novi parfem. Za različite prilike simpatična je Latina uskočila u različite haljine

Eva Longoria pauze snimanja 'Kućanica' koristi za promociju svog novo parfema 'Eva by Eva Longoria'. Nakon što je posjetila sunčani Meksiko, stigla je i u hladni London gdje je vrijeme provodila sa svojim prijateljima Victorijom Beckham i Gordonom Ramseyem.

Za opuštenu večeru u jednom od talijanskih restorana Eva je izabrala kratku i slatku crnu haljinu, a za predstavljanje parfema u trgovačkom centru 'Westfield' usku haljinu boje pudera s potpisom svoje prijateljice Victorije.

Trideset i pet godina stara Eva tako je krenula mirisnim stazama poput kolegica Sarah Jessice Parker i Jennifer Aniston te osmislila parfem s vlastitim imenom. Kako ona sam ističe, razlog za takav potez je njezina alergija na parfeme plasirane na tržištu.

'Cijeli sam život alergična na parfeme. Čak i kada je netko pored mene nosio kakav miris ja sam obavezno kihala. Zavidjela sam onima koji se mogu namirisati. Kada sam svome agentu rekla kako bih i ja voljela tako on mi je odgovorio – pa zašto ne bi osmislila vlastiti parfem?' rekla je glumica.

>> Možete li zamisliti kako miriši Eva Longoria?

>> Mirisna i zategnuta Eva Longoria

Oni koji će htjeti mirisati baš poput nje širit će note citrusa, čaja od bergamota, jasmina, ljubičice i sandalovine skrivene u bočici poput ženske siluete.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju