Eva Mendes jedana je od najseksepilnijih glumica,a osim prekrasnoglica, izazovne duge kose i preplanulog maslinastog tena, ova glumica može se pohvaliti i savršenom, čvrstom figurom koju redovito održava vježbanjem. Eva je postala zaštitno lice branda Reebok za koji je pozirala za časopis Zest

 

Ona je trenutno jedan od najatraktivnijih glumica Hollywooda, a njezina čvrsta i njegovana linija izaziva zavist i divljenje među milijunima žena diljem svijeta. Ljepotu Eve Mendes je prepoznao i popularni brand sportske odjeće Reebok te je postala njihovo zaštitno lice.

Nova kolekcija tenisica kapri tajica i topova napravljenih posebno za treninge njezinom je tijelu savršeno pristajala što se moglo vidjeti već na snimanju za čas Zest gdje je seksi Eva zadovoljno skakutala zavodeći fotoaparat na svoj, strastven i osebujan način.

Eva je čitateljima otkrila kako je vježbanje vrlo važan segment njezina života što se odmah može i primijetiti po njezinom savršeno isklesanom tijelu, a kada nije u teretani, dan provodi u dugim šetnjama sa svojim ljubimcem belgijskim ovčarom Hugom.

>> Eva Mendez: Nemam ništa protiv skidanja pred kamerama

>> Eva Mendes: Gola leđa uvijek pale

Isto tako 37 godina stara glumica otkriva kako unatoč kontroliranoj prehrani s vremena na vrijeme ne može odoljeti ukusnom zalogaju kao što je kruh i tijesto.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju