Beverly Hills bio je 13. ožujka domaćin najekskluzivnijeg događanja u gradu, lansiranja nove marketinške kampanje Vogue Eyewear za proljeće-ljeto 2013. u kojoj se pojavljuje zanosna glumica svjetske slave, Eva Mendes

Predstavljanje kampanje održalo se na predivnom kalifornijskom imanju Simon House, čiji su očaravajući pogledi na Los Angeles poslužili kao savršena kulisa ove glamurozne večeri.

Domaćica zabave otvorene samo za probrane uzvanike i neprikosnovena zvijezda večeri bila je najnovija ambasadorica marke, prekrasna Eva Mendes.

Pritom je ovo kraljevsko zdanje, nadahnuto bogatstvom boja iz kampanje, pretvoreno u Evinu osobnu palaču, u kojoj su gosti prilikom upoznavanja najnovije kolekcije Vogue Eyewear uživali u posebnim modnim doživljajima i VIP tretmanima tijekom cijele večeri.

>> 3 stila sunčanih naočala koji će obilježiti sezonu

Za glazbenu podlogu događanja pobrinula se modno osviještena Njujorčanka Hannah Bronfman, koja je u proteklih nekoliko godina, povezujući svoju ljubav prema glazbi i prema modi, strelovitom brzinom postala jedna od najpopularnijih DJ-eva modne scene.

Povodom ove svečanosti Mariavittoria Di Stasi, direktorica marke Vogue Eyewear, izjavila je sljedeće: 'Lansiranje nove kampanje za Vogue Eyewear s Evom Mendes bit će najekskluzivniji i najglamurozniji događaj takve vrste u Los Angelesu, a prisutnost naše ambasadorice će ga definitivno učiniti nezaboravnim.'

Kampanja za proljeće-ljeto 2013. s Evom Mendes u glavnoj ulozi donosi šest fotografija u jarkim bojama, a njihov je autor proslavljeni modni fotograf Mario Testino.

Poigravajući se živopisnim nijansama kolekcije naočala i njihovom snažnom osobnošću, kampanja je istodobno usvojila i božanstveni šarm talentirane glumice, što joj daje poseban pečat.

Kao novo lice marke Vogue Eyewear, Eva je naslijedila modne ikone kao što su Kate Moss i Gisele Bündchen.

Evu Mendes smo nedavno mogli gledati u hvaljenoj znanstveno-fantastičnoj drami 'Sveti motori' (Holy Motors), a uskoro ćemo moći vidjeti u kriminalističkoj drami 'The Place Beyond the Pines', Dereka Cianfrancea, gdje se pojavljuje zajedno s Ryanom Goslingom te Bradleyem Cooperom.

Dodatne informacije dostupne su na:

vogue-eyewear.com

facebook.com/Vogue.Eyewear

twitter.com/VogueEyewear

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju