Sinoć održanom revijom na kojoj su se predstavila domaća dizajnerska imena započelo je drugo po redu modno događanje Dove Fashion.hr Cruise. Nakon što je prošle godine prvi hrvatski modni cruiser uspješno zaplovio, već je prva modna večer na Braču pokazala kako nas očekuje odličan modni provod s potpisom domaćih dizajnera

Čak niti kapi kiše koje su se spustile na jednu od najljepših plaža na Jadranu, Zlatni rat u Bolu na Braču, nije omela prvu večer Dove Fashion.hr Cruise događanja. Odluku o nastavku donijeli su gledatelji koji su jednoglasno odgovorili da usprkos kiši žele još!

>> FOTO: Prvi hrvatski modni cruiser uspješno isplovio!

Najteže je bilo manekenkama koje su se s kapima kiše borile na skliskoj staklenoj pozornici dok se publika snašla s raznim pomagalima koji su poslužili umjesto kišobrana.

Tijekom prve večeri svoje modele predstavili su Aleksandra Dojčinović, Zoran Garevski, Antonija Jakšić i Lare Pašalić, dizajneri s Brača, Martina Felja i Branka Donassy.

Prvu revijalnu večer otvorila je Aleksandra Dojčinović koja je oduševila svojim prepoznatljivim maksi komadima, dugim jednostavnim haljinama u dnevnim varijantama s naglaskom na cvjetni uzorak i boju šampanjca.

Slovenski dizajner Zoran Garevski na Dove Fashion.hr Cruise-u debitirao je predstavivši jednostavnu kolekciju naziva G-shirt project for Squat. Riječ je o ugodnim odjevnim kombinacijama jednako nosivim u dnevnim kao i u večernjim varijantama.

Svoju premijernu kolekciju inspiriranu upravo ljepotom plaže Zlatni rat predstavile su i mlade dizajnerice iz Bola Antonija Jakšić i Lara Pašalić. Zanimljiva kolekcija obogaćena je aplikacijama od školjaka sa Zlatnog rata.

Svoju prvu cruise kolekciju predstavila je i talentirana Martina Felja koja je inspiraciju pronašla upravo u putovanjima u toplije krajeve. Atraktivna kolekcija upotpunjena je kaftanima, dnevnim, cocktail i večernjim haljinama.

Prvu večer Dove Fashion.hr Cruise-a zatvorila je Branka Donassy svježom morskom kolekcijom kojom dominiraju haljine i tunike od lana i svile kao temeljnih materijala, obojane plavom, žutom i ostalim maritimnim bojama koje dozivaju ljeto.

Osim brojnih modnih urednika i novinara koji su na Bol stigli iz Zagreba, podršku dizajnerima iz prvog reda pružili su urednici i voditelji Saša Kopljar i Ivan Jabuka, glumice Jelena Popović Volarić i Marija Borić, glumci Duško Modrinić i Antonio Franić, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, pjevači Maja Vučić, Marko Tolja i Luka Nižetić, stilist Neven Ciganović, voditeljice Petra Nižetić i Marijana Batinić, dizajneri Anamarija Asanović, Robert Sever, Ivan Alduk, Ivica Skoko, Igor Galaš i mnogi drugi.

Druge večeri koja je na rasporedu danas svoje cruise kolekcije će pokazati miljenik publike Ivica Skoko, Ivan Alduk, Ana Maria Ricov, JSP Jelena Proković i Igor Galaš.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju