Centar grada Zagreba ovog vikenda okupio je modne zaljubljenike, ali i brojne znatiželjnike koji su imali priliku uživati u modnim novitetima čak 111 izlagača iz zemlje i inozemstva te bogatom popratnom programu

Modnoj špici pridružila su se i brojna poznata lica -  Anamarija Asanović, Nevena Rendeli, Marijana Batinić, Mara Bratoš, Tihana Harapin Zalepugin, Branka Donassy, Mia Begović, Nenad Korkut, Ivana Delač, Loredana i Tomislav Bahorić, Ivan Friščić i drugi.

>> Fashion.hr Industrija: Centar grada u znaku mode

Aleksandra Dojčinović otvorila je seriju modnih revija na otvorenom, predstavivši ekskluzivnu ženstvenu kolekciju inspiriranu novom Opel Astrom GTC i najavila što će se nositi, ali i voziti ovog ljeta. Osim Aleksandre, najviše znatiželjnih pogleda izazvala je dječja revija brenda Froddo, a pozornost su privukle i ostale zanimljive modne revije predstavljene na pisti Fashion.hr Industrije.

U sklopu štanda Purina održana je humanitarna akcija 'Udomljavanje je IN' u suradnji s hrvatskim dizajnerima Zoranom Mrvošem, Lukom Grubišićem i dizajnerskim dvojcem ELFS koji su dizajnirali modne predmete od čije je prodaje sav prihod namijenjen potpori rada azila Dumovec. Akciju su podržala i brojna poznata lica - Marija Borić, Boris Banović, Anita Dujić, Saša Kopljar, Biserka Petrović, Ivana Roščić i Rajana Radosavljev.

Velika atraktivna kupola sa predimenzioniranim naočalama koja je zaintrigirala sve one koji su se ovih dana našli u centru grada, ideja je pobjednika natječaja 'Obuci kupolu', Željka Hudoletnjaka. Pobjednički koncept 'Step inside a creative mind' nagrađen je iznosom od 10 000 kn koju je u ime Splitske banke Societe Generale Group osobno uručila članica uprave Nelsi Rončević.

Posjetitelji sajma odabrali su i 'NAJ NAJ izlagača' Fashion.hr Industrije. Andrea Cmrečki koja stoji iza branda 'daVida's' osvojila je najviše simpatija publike i nagradu Family paket Jadranskog osiguranja, a istim paketom nagrađen je i najsretniji posjetitelj.

Natječaj LIFT by Perwoll kulminirao je modnom revijom osam finalista kojima je omogućena jedinstvena prilika da svoje autorske kolekcije predstave na središnjem zagrebačkom trgu. Žiri u sastavu: Ana Lendvaj, modna kritičarka i novinarka Večernjeg lista, Borut Mihalić, modni kritičar, Ivica Klarić, modni dizajner i Ana Pavić, glavna urednica modnog portala Fashion.hr Style Community jednoglasnom odlukom pobjednicom je proglasio Moranu Krklec koja je predstavila kolekciju inspiriranu igrom sa figurom tijela i siluetom koju tvori kruta tkanina. Perwoll će pobjednici natječaja omogućiti samostalno predstavljanje na sljedećem sajmu mode Fashion.hr Industrija 2013. godine.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju