Centar grada Zagreba ovog vikenda okupio je modne zaljubljenike, ali i brojne znatiželjnike koji su imali priliku uživati u modnim novitetima čak 111 izlagača iz zemlje i inozemstva te bogatom popratnom programu

Modnoj špici pridružila su se i brojna poznata lica -  Anamarija Asanović, Nevena Rendeli, Marijana Batinić, Mara Bratoš, Tihana Harapin Zalepugin, Branka Donassy, Mia Begović, Nenad Korkut, Ivana Delač, Loredana i Tomislav Bahorić, Ivan Friščić i drugi.

>> Fashion.hr Industrija: Centar grada u znaku mode

Aleksandra Dojčinović otvorila je seriju modnih revija na otvorenom, predstavivši ekskluzivnu ženstvenu kolekciju inspiriranu novom Opel Astrom GTC i najavila što će se nositi, ali i voziti ovog ljeta. Osim Aleksandre, najviše znatiželjnih pogleda izazvala je dječja revija brenda Froddo, a pozornost su privukle i ostale zanimljive modne revije predstavljene na pisti Fashion.hr Industrije.

U sklopu štanda Purina održana je humanitarna akcija 'Udomljavanje je IN' u suradnji s hrvatskim dizajnerima Zoranom Mrvošem, Lukom Grubišićem i dizajnerskim dvojcem ELFS koji su dizajnirali modne predmete od čije je prodaje sav prihod namijenjen potpori rada azila Dumovec. Akciju su podržala i brojna poznata lica - Marija Borić, Boris Banović, Anita Dujić, Saša Kopljar, Biserka Petrović, Ivana Roščić i Rajana Radosavljev.

Velika atraktivna kupola sa predimenzioniranim naočalama koja je zaintrigirala sve one koji su se ovih dana našli u centru grada, ideja je pobjednika natječaja 'Obuci kupolu', Željka Hudoletnjaka. Pobjednički koncept 'Step inside a creative mind' nagrađen je iznosom od 10 000 kn koju je u ime Splitske banke Societe Generale Group osobno uručila članica uprave Nelsi Rončević.

Posjetitelji sajma odabrali su i 'NAJ NAJ izlagača' Fashion.hr Industrije. Andrea Cmrečki koja stoji iza branda 'daVida's' osvojila je najviše simpatija publike i nagradu Family paket Jadranskog osiguranja, a istim paketom nagrađen je i najsretniji posjetitelj.

Natječaj LIFT by Perwoll kulminirao je modnom revijom osam finalista kojima je omogućena jedinstvena prilika da svoje autorske kolekcije predstave na središnjem zagrebačkom trgu. Žiri u sastavu: Ana Lendvaj, modna kritičarka i novinarka Večernjeg lista, Borut Mihalić, modni kritičar, Ivica Klarić, modni dizajner i Ana Pavić, glavna urednica modnog portala Fashion.hr Style Community jednoglasnom odlukom pobjednicom je proglasio Moranu Krklec koja je predstavila kolekciju inspiriranu igrom sa figurom tijela i siluetom koju tvori kruta tkanina. Perwoll će pobjednici natječaja omogućiti samostalno predstavljanje na sljedećem sajmu mode Fashion.hr Industrija 2013. godine.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju