Kreativni tim Fashion.hr-a ovog će ljeta javnosti predstaviti još jednu inovaciju na domaćoj modnoj sceni Cruise kolekciju koje će se održati u Bol na Braču početkom srpnja, gdje će se, između ostalog, moći vidjeti i nova kolekcija Roberta Severa, Ivice skoke i Igora Galaša

Dove Fashion.hr još je jedan modni spektakl koji za cilj ima etabliranje kako domaćih dizajnera tako i javne percepcije mode.

Ovogodišnja priča biti će vrlo zanimljiva jer cijeli koncept je u duhu ljeta pod nazivom CRUISE kolekcija.

CRUISE kolekciju simboliziraju pretkolekcije odnosno među-kolekcije koje se predstavljaju između dvije glavne, pret-a-porter linije, a definirana je kao “odjeća za odmor i opuštanje”.

Domaćin prvih hrvatskih CRUISE kolekcija od 02. do 03. srpnja biti će Bol na otoku Braču čija će plaža Zlatni raj poslužiti kao jedinstvena modna pista.

Svoje kolekcije pokazati će Robert Sever, Ivica Skoko, Envy room dok će posebnu reviju za Dove VisibleCare dizajnirati Igor Galaš.

>> VIDEO: Fashion.hr zatvorile crne kreacije i seksi modeli

>> VIDEO: Propuh ohladio, a moda zagrijala prvu večer Fashion.hr-a

Osim minimalne ali upečatljive piste na Zlatnom ratu, epicentar hrvatskog modnog i javnog života postati će luksuzni Grand Hotel Elaphusa koji će biti mjesto koktel zabava I after partya za mnogobrojne uzvanike iz cijele zemlje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju