Zanimanje prisutnih na Fashion Weeku Zagreb privukla je revija dizajnerice impresivne biografije, lista zvijezda koje nose dizajn Georgia Hardinge je nepregledna. Uz predvodnice Lady Gagu, Beyonce i Aliciu Keys tu je i pjevačica i modna ikona Florence Welch. Britanska dizajnerica zagrebačkoj publici predstavila je kolekciju za proljeće/ljeto 2014. godine u kojoj prevladavaju oštre geometrijske linije

Domaćoj publici po prvi se puta na Fashion Weeku Zagreb predstavila mlada britanska dizajnerica Georgia Hardinge koja otkako je prije četiri godine debitirala na Londonskom tjednu mode ne prestaje biti omiljena brojnim svjetskim zvijezdama .

Njezin dizajn u kojem prevladavaju arhitektonski stil i 3D aplikacije istaknute na svilenim materijala pomoću kojih stvara efekt figure pješčanog sata nose Beyonce, Lady Gaga, Alicia Keys i Florence Welch.

'Sjajno je raditi s drugim umjetnicima i razraditi njihove ideje. To je vrlo inspiritativno' istaknula je dizajnerica koja je na zagrebačkoj pisti pokazala najnoviju kolekciju za proljeće/ljeto 2014 godine. Kolekcijom dominiraju crna, bijela i narančasta boja te krojevi inspirirani kulturom i umjetnošću origamija otisnuti na temelju stvarnih skluptura.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju