Da se zabavnjaci znaju zabavljati pokazali su i na polufinalnoj večeri Splitskog festivala. Dobrog raspoloženja i naslikavanja nije nedostajalo što se ne bi moglo reći i za modni ukus.

Najviše su podbacile Feminnemke koje su se omotale u usklađene, šokantno plave haljine

Druga polufinalna večer 50. jubilarnog festivala zabavne glazbe Split 2010 okupilo je poznata lica iz svijeta glazbe.

Pjevačice su iskoristile priliku kao bi pokazale svoje nove ljetne kreacije iako se baš i ne može reći kako su bile najuspiješnije.

Čini se kako su ovog ljeta plava i ljubičasta nezaobilazne boje što su i dokazale lepršave članice grupe Feminnem.

Čudnovate plave haljine najviše su se isticale, ali ne ljepotom već vrištećim nijansama te dizajnom koji bi se možda bolje uklopio u dječju kazališnu predstavu.

Djevojke su se motale u metre i metre materijala, a usklađene haljine dodatno su 'ukrasile' krupnim naušnicama do ramena također u plavim tonovima.

Za tirkizno plavu boju odlučila se i Ivana Kovač, kćerka legendarnog Mate Miše Kovača, no u nešto elegantnijoj varijanti.

Kratku asimetričnu 'rimljanku' dubokog dekoltea ukrasila je beš remenom i sandalama na remenčiće u istom tonu, a njezina kolegica Jelena Rozga igrala je na sigurno i nastupila u maloj crnoj haljini te pokazala zavidnu liniju.

>> Feminnemke kao raščerupane labudice!

>> Stefani i Nikol u najružnijm kreacijama ikada

Haljinica ukrašena srebrnim detaljem preko grudi pokrila je Rozgina ramena te otkrila vitke noge i crne štikle s diskretnim remenčićem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju