Uz brojne uzvanike i VIP goste koji su uživali u reviji frizura koju su nosile poznate hrvatske manekenke poput Vedrane Linardić, Iris Rajčić, Anite Dujić i posebne gošće Anđe Marić, predstavljena je nova linija proizvoda za bojenje kose

Reviju frizura dodatno je obogatio unikatni dizajnerski nakit Crystal Vision koji je od Swarovski kristala posebno za ovu prigodu izradila mlada hrvatska dizajnerica Petra Kosmat.

U zabavnom dijelu programa gosti su imali
priliku vidjeti spektakularan performans plesne skupine Triko i njihove plesačice na svili te uživati u glazbenom nastupu Marka Tolje i Oljaaz benda.

>> Gole grudi, glumci i pjevačica na modnoj pisti

Nakon uspješnog predstavljanja linija SYOSS Hair Care i SYOSS Styling, asortiman proizvoda SYOSS proširen je linijom proizvoda za bojenje kose, SYOSS Color. Razvijena i
ispitana u suradnji s frizerima i stručnjacima za bojenje kose, ova linija sastoji se od proizvoda koji sadrže visokoaktivnu formulu s mješavinom pigmenata za intenzivne boje.

Zahvaljujući tome, sada je moguće kod kuće postići željenu nijansu te intenzivnu i sjajnu boju kose kao u
frizerskom salonu. Uz to, regenerator za učvršćivanje boje s Nutri-Care kompleksom, obogaćen provitaminom B5 i proteinom pšenice koji se nanosi nakon postupka bojenja kose, jača kosu iznutra i štiti je izvana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju