Natalie Portman je novo zaštitno lice parfema Miss Dior. Na plakatu za parfem glumica pozira s prepoznatljivom Diorovom mašnom u kosi i kapljicom parfema, a kako će izgledati reklama za sada zna samo slavna redateljica Sophia Coppola

Dior je plasirao novu reklamu za parfem Miss Dior Cherie i tako predstavio svoje novo zaštitno lice dvadesetdevetogodišnju natalie Portman.

Kada je proglašena novim zaštitnim licem Christian Dior parfema lijepa glumica je uz Sharon Stone, Charlize Theron i Monicu Bellucci ušla u klub najljepših žena na svijetu.

>> Natalie Portman među najljepšim ženama na svijetu

Prestižna modna kuća već je u lipnju najavila da će zvijezda filma ‘Crni labud’ biti zaštitno lice u novoj kozmetičkoj liniji. Snimio ju je Tim Walker, a novu Diorovu reklamu će ponovno režirati redateljica Sophia Coppola, koja je za svoj posljednji film 'Somewhere' (Negdje) osvojila Zlatnog lava na Mostri.

'Presretni smo i uzbuđeni što je Natalie postala dio našeg tima. Njezina prekrasna pojava savršeno će se uklopiti uz Diorovu prepoznatljivu eleganciju i kvalitetu', izjavio je Claud Martinez, predstavnik Diorove kozmetike.

>> 32 nijanse ruža posvećene Diorovim kreacijama

Suradnja Natalie i Diora mogla bi  nešto kraća nego što je planirano s obzirom da je glumica nedavno objavila kako očekuje svoj eprvo dijete te je objavila zaruke s koreografom Benjaminom Millepiedom. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju