Nevjerojatna modna revija koja je održana u Bogoti oduševila je prisutne. Tema modnog performansa bila je 'Fashion For Life', a svi predstavljeni modni komadi bili su izrađeni od šarenih kondoma koji su na prvi pogled izgledali poput najskupljih materijala

Modni svijet vrlo je utjecajan, a to znaju i organizatori modne revije 'Fashion For Life' održane u Bogoti. Poruka koju su željeli prenijeti javnosti ispala je i više nego upečatljiva.

Modnu reviju su nosile manekenke odjevene u haljine napravljene od kondoma


Naime, modnu reviju su nosile manekenke odjevene u zanimljive haljine i čudnovate šešire šarenih boja.

Na prvi pogled ništa ne izgleda neobično, no pogledate li malo bolje shvatit ćete kako su baš svi modni komadi predstavljeni na pisti izrađeni od tisuća kondoma različitih boja i oblika.

Prema globalnom istraživanju Svjetske zdravstvene organizacije seks bez zaštite odgovoran je za smrt jedne od pet žena starih između 15 i 44 godina.

>> Jestiva Chanelova torbica na hrvatski način

>> Oprez! Vjenčanice u kojima biste mogle ostati gole!

Iako se ovi podaci čine nevjerojatnima, činjenica je da se ove brojke ne odnose samo na siromašne zemlje trećeg svijeta, nego na sve nas.

Upravo zato organizatori manifestacije su željeli prenijeti važnu poruku o sigurnom seksu koju na žalost i u 21. stoljeću još uvijek treba redovito ponavljati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju