Kupaći kostimi najraznovrsnijih uzoraka i krojeva uglavnom su rezervirani za žene manjeg konfekcijskog broja. One s naglašenim poprsjem teško mogu pronaći nešto za sebe u minijaturnom svijetu kupaćih kostima. No, zahvaljujući brandu 'Cheeky Beach' velike košarice ulaze na velika modna vrata

Pronalaženje idealnog kupaćeg kostima za mnoge je žene naporna misija koja zahtjeva puno strpljenja i dobre rasvjete, jer iako je ponuda glavnog ljetnog odjevnog predmeta modelima i uzorcima sve raznovrsnija, nije lako pronaći odgovarajuće krpice u trenucima kada je naše tijelo najviše izloženo.

No, potraga za kupaćim kostimom ženama bujnijeg poprsja postaje još teži zadatak, pogotovo ukoliko žele zablistati u seksi bikiniju, a ne tijelo pokriti kakvim staromodnim jednodijelnim kostimom podstavljenih košarica.

Upravo njima je posvećena linija kupaćih kostima 'Cheeky Beach' s veličinama košarica od D do J.

>> Jeste li za kupaći kostim kroz koji se tamni?

>> FOTO: 10 naj biknija svih vremena

Izrađeni od finih materijala zavodljivih uzoraka i seksi retro krojeva, ovi kupaći kostimi omogućuju svim onim sramežljivim damama naglašenog dekoltea da se pokažu bez bojazni od pretjerane izloženosti, a onim smjelijima da se pokažu u punoj putenoj raskoši.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju