Dubrovnik Film Meeting okupio je poznata imena na domaćem crvenom tepihu. Uz Morgana Freemana i top model Caprice zablistale su Ljupka Gojić i Tanja Dragović, obje u tamnoplavim haljinama

Na prvoj večeri Dubrovnik Film Meetinga održanoj na plaži hotela Dubrovnik Palace uz počasnog gosta Morgana Freemana te posebnu gošću top model Caprice Bourret zablistale su Ljupka Gojić i Tanja Dragović.

Ljupka je zablistala u 'it' haljini sezone s potpisom Hervea Legera i svojom jednostavnošću ponovno potvrdila status najboljeg domaćeg modela sa stranom adresom.

Društvo joj je radila prijateljica Tanja Dragović koja je na mondeno dubrovačko događanje stigla sa sestrom. I Tanja je odabrala jednostavnu kratku haljinu u tamnoplavoj boji.

>> Severina oduševila novom frizurom

>> Tako se nosi najseksi haljina sezone

Na crvenom tepihu najviše se isticala Bianka Matković u svjetlucavoj asimetričnoj haljini s jednim otvorenim ramenom. Glumica Zrinka Cvitešić na plažu hotela Dubrovnik Palace stigla je u japankama i vrućim hlačicama te zaogrnuta u sako.

>> Lijepoj Severini pažnju ukrala raskošna Caprice

Među poznatim osobama se posebno isticala lijepa Severina koja je pokazala novu frizuru, nasmiješena Urbanova supruga Milica, fotografkinja Mara Bratoš koja je pozirala u društvu glumca Roberta Boškovića i model Helena Šopar u uistinu nespretno izabranoj haljini.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju