Usprkos kiši druga večer Fashion.hr-a koji se održava ispred MSU-a ugostila je Aleksandru Dojčinović, Anu Mariu Ricov, Igora Galaša i počastila publiku kolekcijom Ivice Klarića koju su pistom prošetali ultimativni muškarci

Pred znatiželjnu i mode željnu publiku prvi su izašli modeli u kreacijama Aleksandre Dojčinović. Ona je ostala vjerna sebi te kao i uvijek od materijala koristila svilu, no ovaj put u kombinaciji sa satenom i viskozom. Rezultat je poželjna ljetna kolekcija u prigušenim tonovima koju su razvbili crveni detalji.

Na nešto nižoj temperaturi od one na koju je Zagreb naučio u posljednjih nekoliko dana publici se predstavila i Ana Maria Ricov s kolekcijom koju su obilježile snažne boje u kombinaciji s detaljima izrađenim od kože u obliku ogrlica i remenja.

Nakon revije koju je Galaš prikazao ovog ljeta na Braču kroz koju su ga vodile prvenstveno emocije dizajnera je za ovu kolekciju inspirirao urbani stil. Glavno obilježje šivanih i ručno pletenih kreacija su arhitektonsko skulpturalni rezovi u krojevima.

>> VIDEO: Seksi Iva Jerković osvijetlila Fashion.hr

Na kraju druge večeri pistom su prošetali moderni muškarci kako ih vidi Ivica Klarić. Nakon što su se pobrinuli za odličnu atmosferu u backstageu gdje su im sakrili podočnjake i sitne nedostatke na licu  ultimativni muškarci prošetali su pistom na opće oduševljenje publike.

Snagu i njegu, glavne postulate Dove Mankolekcije Ivica Klarić je pretočio u klasičnu mušku kolekciju u kojoj se muškarci osjećaju ugodno i samosvjesno, baš kao u svojoj koži.

Deset celebrity komada među kojima su zvijezde Najboljih godina Amar Bukvić i Janko Volarić Popović, Gordan Kožulj, Mario Valentić, Mario Mlinarić, Duško Modrić, Goran Bogdan, Robert Kurbaša, Hrvoje Klobučar i Dubravko Šimenc zatvorili su drugu, kišnu večer Fashion.hr-a koji se polako bliži svom kraju. Ostaje nam još vidjeti kakva iznenađenja su pripremili Branka Donassy, Igor Sever, Alduk i I-Gle.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju