Prvu večer Fashion.hr-a obilježile su ženstvene kreacije eNVy rooma i Ivice Skoke te morski i razigrani motivi Martine Felje. Kao šećer na kraju dugom pistom je prošetala Iva Jerković koja je osvijetlila cijelo događanje

Muzej suvremene umjetnosti se još jednom pokazao kao pravi modni domaćin i ugostio organizatore Fashion.hr-a koji su već prve večeri publici pokazali kako ih očekuje prava modna poslastica u trajanju od tri dana.

Produkcijski je događanje nešto slabije od onoga na što su nas kreativci iz Fashion.hr tima navikli, no možda su nas i pomalo razmazili pa smo zaboravili da se nalazimo usred recesije.

Dugačkom pistom prvi su prošetali modeli u kreacijama dvojca eNVy room. Ženstvene i lepršave kreacije s motivom čipke odmah su osvojile okupljenu publiku. eNVy room pokazali su kolekciju u kojoj su prevladavale crna, narančasta i bijela boja te motiv čipke i mašne.

Njihove kreacije već su osvojile Maju Vučić koja je i za reviju odabrala kreaciju s potpisom eNVy room.

Stjepan Čuka i Martina Felja prvi puta su se predstavili publici Fashion.hr-a

Potpuni kontrast eleganciji eNVy rooma pokazao je mladi i nadareni dizajner Stjepan Čuka koji se prvi puta predstavio publici Fashion.hr-a.

On je pokazao avangardnu kolekciju namijenjenu ženama i muškarcima, a njegovi modeli su na pistu izašli u asimetričnim vrećastim krojevima s naglašenom šminkom i flasterima na usnama. Veliki aplauz kojim ga je publika nagradila potvrdio je kako, iako najmanje komercijalna kolekcija itekako nalazi na odobravanje modno osviještene publike.

Martina Felja pokazala je kolekciju koja se sastoji od  tri dijela, kupaćih kostima, ležernih parea i haljina za plažu  te ženstvenih kreacija za tople večeri kroz koje se provlači isti morski motiv. Kolekcija je inspirirana jadranskim podmorjem i ekologijom.

Uspješna dizajnerica koja radi u Los Angelesu domaćoj je publici pokazala i kreacije koje bi rado odjenule Paris Hilton i Kim Cattrall, za koje je i dizajnirala.

Prvu večer Fashion.hr-a zatvorio je miljenik publike Ivica Skoko. Baš kao što je oduševio glamurom na Fashion.hr Cruise Collection isto je napravio i u Muzeju suvremene umjetnosti.

Kolekciju su obilježili crni i ženstveni modeli koji pršte elegancijom te detaljima poput ogrlica izrađenih od perluca u obliku paukove mreže, čipke i školjaka. On ženu vidi jednako glamuroznu u hlačama i prozirnom topu i u dugim zavodljivim haljinama.

Dizajner koji je imao problema s domaćim celebrity damama koje mu nise vračale haljine potvrdio je kako su te situacije izglađene, a pohvalio se i kako su se mnogi raspitivali za modele iz nove kolekcije.

'Neke haljine su već i rezervirane, no neću vam otkriti tko će ih nositi i u kojoj prigodi', rekao je Skoko.

>> VIDEO: 'Slikam se sa svakakvom živinom, pa mogu i s Grubnićem'

>>Mia Begović u čipki i koži ne mari za godine

Kao šećer na kraju Skoko je na pistu pustio Ivu Jerković u dugoj bijeloj haljini koja je osvijetlila prvu večer Fashion.hr-a.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju