Premda je bilo predviđeno da se revija modnog branda Hippy Garden održi na otvorenom moru, zbog velikih valova koji su razbili ponton to nije bilo moguće. No, modno-morska bajka na sreću ljubitelja dizajnerice Đurđice Vorkapić je ipak bila prikazana

Zadarski The Garden Festival u svojoj jubilarnoj petoj godini postojanja ugostio je brend Hippy Garden.

Modna dizajnerica Đurđica Vorkapić slavi deset godina u vrhu hrvatske i europske mode, a svoj je okrugli jubilej htjela obilježiti sasvim posebnom revijom. Naime, zamišljeno je da se modni happening održi na otvorenom moru čime bi poznata dizajnerica ušla u modnu povijest. No, ponton kojeg je dan ranije postavljala vojska i koji je trebao biti pista, nije izdržao udare velikih valova.

Tako je svoju modnu Đurđica Vorkapić preselila na kopno i pokazala reviju ispunjenu blještavilom i bojama morskih dubina. Svjetlucala je preplanula koža manekenki u ulozi morskih sirena, dok su nijanse duboko plave i zavodljivog tirkiza obojale lepršave haljine.

Manekenka Vedrana Linardić hrabro je pokazala haljinu dubokog dekoltea, dok je još veću smjelost imala Petra Friganović koja je bez gudnjaka i tek u tangama ponijela jednu od najseksi haljina kolekcije.

>> VIDEO: Top 5 najljepših ženskih tijela u Hrvatskoj

>> VIDEO: Petra Friganović: 'Zbog ljubavi sam odabrala Pariz'

Prikazanih modela ne bi se posramilo niti najmondenije svjetsko ljetovalište, a neke od haljina uz odgovarajuće tangice postaju vrući izazov za žensko samopouzdanje i muške poglede.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju