Poznate glumice i proslavljeni filmski i TV likovi utječu na oblikovanja stilova više od bilo koje reklame. To prije svega znaju i frizeri kojim žene dolaze s istrganim stranicama iz časopisa fotografijama tražeći 'ziherašku' frizuru kakvu ima Eva Longoria ili pak hrabru poput Demi Moore u filmu 'G.I.Jane'. Upravo se one nalaze na listi najpoželjnijih frizura, no i njih je prešišala jedna klasična dama čiji je bezvremenski stil i danas jedan od najomiljenijih

Anketa provedena među britanskim frizerima je pokazala kako mušterije najviše traže retro punđu kakvu je u filmu 'Doručak kod Tiffanyja' prošetala Audrey Hepburn.

Na drugom mjestu najtraženijih stilova je platinasta kosa kakvu je imala Marilyn Monroe, a na trećem kratki friz najslavnije mršavice Twiggy.

Na četvrtoj poziciji našla se iznenađujuće i jedna 'animirana' frizura male sirene Ariel iz popularnog crtića Walta Disneya.

Petu poziciju zauzela je 'rachelica' Jennifer Aniston, na šestom mjestu je bob Victorije Beckham, a sedmu duge smeđi uvojci Cheryl Cole.

>>FOTO: 4 frizure koje pomlađuju do 10 godina

>> FOTO: 5 frizura koje su nam prodali slavni

Tri preostala mjesta zauzela je jarko crvena frizura pjevačice Rihanne, nulerica Demi Moore u filmu 'G.I. Jane' i frizura Eve Longorije u seriji 'Kućanice'.

Želite li probati sami izraditi punđu a la Audrey Hepburn pogledajte video tutorial :

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju