Osim estetskog faktora i udobnosti, gaćice imaju faktor kamufliranja mana na tijelu. Od najobičnijih pamučnih modela pa do gotovo nevidljivih krojeva trenutni izbor na tržištu je golem, čime je potraga za idealnima otežavajuća. Izdvojili smo 3 modela gaćica koja ispunjaju sve zahtjeve ispod odjeće

1. Brazilke protiv šlaufova
Klasične bokserice, ali i takozvane hipsterice, gaćice niskog struka koje karakterizira udobnost i praktičnost prije svega, idealan su kroj koji se lako nosi ispod zahtjevnih materijala. Niski kroj koji seže do ispod bokova njihova je velika prednost jer na tijelu ne stvaraju lažni 'šlauf'.

Prilikom kupnje važno je odabrati optimalnu veličinu, nikako premalene jer će se urezati u tijelo dok prevelike neće odraditi svoju osnovnu funkciju nevidljivog komada rublja. Preporuka su gaćice od mikrofibre, bez vidljivih rubova i šavova koji se inače ocrtavaju ispod odjeće.

2. Tange protiv dvostruke stražnjice
Jedan od ženama omiljenih i najpopularnijih komada donjeg rublja su tange, prije svega zbog praktične funkcije. Njihovo nošenje jedini je način da se izbjegnu obrisi rublja na stražnjici ispod haljina i hlača, kao i nepoželjan efekt udvostručene stražnjice.

No premale tange ili one s tankim i elastičnim rubom mogu biti itekako vidljive ispod tankih i prozračnih materijala. Zato birajte one s laganim obrubom ili pak bez njega.

3. Steznik gaćice protiv opuštenog trbuha
Vjerojatno jedan od omiljenih krojeva donjeg rublja koji je brojnim damama omogućio nošenje najzahtjevnijih komada garderobe su steznik gaćice. Visoki kroj oblikuje kompletnu siluetu, naglašava struk te ciljano stanjuje i zaglađuje problematične zone trbuha.

Prilikom odabira steznika vodite računa da ima neprimjetne šavove koji se neće nazirati ispod odjeće te da vam je ugodan za nošenje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju