Prekrasno lice Kate Winslet krasi naslovnicu časopisa Harper's Bazaar za mjesec studeni. Iako njezina prirodna ljepota nema mane, fotografija na kojoj je osvanula maksimalno je retuširana, a njezino prirodno lice na koje je ponosna izmijenjeno je do neprepoznatljivosti

 

Kate Winslet je ljepotica koja se uvijek ponosila svojim prirodnim izgledom i ženstvenim oblinama. No na naslovnici časopisa Harper's Bazaar glumica je zahvaljujući obradi fotografije gotovo neprepoznatljiva.

Izduženo lice, smanjen nos i plavo zelene oči u potpunosti odstupaju od prirodne ljepote koja očito nije dovoljno savršena za beauty fotografije.

Tridesetpetogodišnja glumica u razgovoru za britansko izdanje popularnog časopisa otvorila je vrata svog privatnog života koji je nakon razvoda od redatelja Sama Mendesa s kojim je bila u braku sedam godina budio znatiželju javnosti.

 

>> Kate Winslet ponosno pokazala prirodne obline

>> Kate Winslet: Gola i retuširana

'Sam i ja smo u dobrim odnosima, tako je kako je. Odrasle smo osobe i oboje smo prošli kroz teško razdoblje. Imamo zajedničko dijete koju oboje jako volimo i zajednički ga odgajamo bez konflikata jer to je jedini način', izjavila je Kate dodavši kako uz pomoć karijere koja je ponovno u usponu vješto popunjava pukotine u prirodnom  životu koje sada već jako dobro zarastaju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju