Iako su žene te koje s posebnom pozornošću biraju sredstva za tuširanje i muškarci postaju sve zahtjevniji kad je u pitanju njega kože. Hidratizacija i svježina visoko su na njihovoj listi želja, a jedna bočica ispunjava upravo te dvije želje

Pure Impact gel za tuširanje
Novi gel za vašeg muškarca inovativnom formulom s Hydra IQ tehnologijom i piling česticama koži pruža pravi udar svježine.

>> 4 velike zablude o predigri

Pure Impact gel za tuširanje s Hydra IQ tehnologijom pomaže koži da se sama hidratizira, a finim plavim piling zrncima intenzivno čisti kožu i djeluje kao 'udar' svježine koji traje cijeli dan. Stimulirajući aqua miris razbuđuje osjetila, a prozirni gel stvara finu, gustu pjenu na koži posebno ugodno i opuštajuće tušrianje.

Nova praktična i ekonomična bočica za muškarce
Novi dizajn bočica Nivea for Men gelova za tušrianje sadrži udubine za prste koji olakšavaju držanje mokre bočice pod tušem, a optimizirani gornji dio čvrsto stoji okrenut naopako kako bi bilo lakše iskoristiti i posljednju kap gela za tuširanje.

Stručnjaci za kožu u sve proizvode za tuširanje uključili su Beiersdorfovu inovaciju - Hydra IQ tehnologiju koja pomaže koži da se sama hidratizira.

Nivea for Men linija za tuširanje sadrži osam gelova u novim bočicama i s novim formulama - za potrebe svakog muškarca. Svi proizvodi sadrže poboljšanu formulu s Hydra IQ tehnologijom koja pomaže koži da se sama hidratizira.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju